• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

The Neighbourhood – Scary Love (Премиера Хит)

По објавувањето на EP-то Hard, на 22-ри септември, кое што содржеше пет музички нумери, американскиот рок бенд, The Neighbourhood, оваа седмица не изненади со издавање на уште една песна, “Scary Love“, денешен Премиера Хит на Радио Браво.


© Radio Bravo - Kumanovo