• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Ofenbach – Rock It (Премиера Хит)

Ofenbach веќе подолго време се познати за љубителите на Deep House правецот во музиката. За останатите, информација дека станува збор за двајца музичари од Париз, и двајцата имаат по 24 години, пријатели се од нивната 11-годишна возраст, а имињата се Dorian Lo и César de Rummel. Стануваат познати со песната “Be Mine”, Премиера Хит на Радио Браво на 28-ми јануари 2017-та година, продадена преку интернет даунладирање во над 300 милиони примероци. Денес, на Радио Браво ги слушаме со нивниот најнов сингл, “Rock It“.


© Radio Bravo - Kumanovo