• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Dave Matthews Band – Samurai Cop (Oh Joy Begin) Премиера Хит

Dave Matthews Band со песната “Samurai Cop (Oh Joy Begin)” го најавуваат својот 9-ти студиски албум, Come Tomorrow. 8-ми Јуни е денот кога албумот ќе се појави на музичкиот пазар, и ќе излезе по пауза од дури шест години, односно од 2012-та кога беше издаден претходниот, Away from the World. За потсетување, Dave Matthews Band е американски rock band, формиран во далечната 1991-ва во Charlottesville, држава Virginia.


© Radio Bravo - Kumanovo