• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Blondie – Fun (Премиера Хит)

Секс симболот од средината на 70-те години, Debbie Harry заедно со својот бенд “Blondie” на задоволоство на голем број фанови, повторно е активна. Песната “Fun” која е денешен Премиера Хит на Радио Браво е најава за новиот албум на групата, “Pollinator“, кој пак ќе биде објавен на 5-ти мај годинава.

© Radio Bravo - Kumanovo