• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Jesse McCartney – Wasted (Премиера Хит)

Jesse McCartney е американски пејач, текстописец и актер. Тој првин ја започна својата кариера како актер, а потоа се приклучи кон бендот “Dream Street”, од кој многу брзо се одели и стана соло пејач. McCartney сега има 30 години и тој се врати со нов сингл под името “Wasted“. Синглот потсетува на трансформација на некое поп рок дело од раните 2000-ти, а американскиот пејач со неговиот ангелски тенор пее за некоја ронлива љубов која постојано му е во мислите.


© Radio Bravo - Kumanovo