• Bravo FM

  • Bravo Relaxing

Martija Stanojkovic – I Dont Know Your Name (Премиера Хит)

Нашата млада сограѓанка, Мартија Станојковиќ, минатогодишната финалистка на регионалното талент шоу „Пинкови ѕвездички”, како и наш претставник на детската Евровизија, пред два дена објави своја песна. „I Don’t Know Your Name” е насловот на песната, која звучи како светски летен хит и како денешен Премиера Хит на Радио Браво ќе можете да ја слушате на 88,5 Mhz на почетокот на секој непарен час.

© Radio Bravo - Kumanovo