• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Selena Gomez – Back To You (Премиера Хит)

Денешниот Премиера Хит на Радио Браво, “Back To You“, новиот сингл на Selena Gomez е класична љубовна балада во која што се пее за една љубов која што постојано и постојано ја повредува личноста која што го сака, но во стил на нежната Selena Gomez, таа не престанува да го го љуби, иако таа личност можеби ќе може да ја повреди повторно. Иако веќе слушнато од Selena Gomez, сепак таа смета дека “Back to You” е „вистинска песна со која што ќе направи чекор понатаму во нејзината кариера“.


© Radio Bravo - Kumanovo