• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Jaded – Move It (Премиера Хит)

Летен хит во најава, слушаме овој викенд како Премиера Хит. Станува збор за песната “Move It” на продуцентското трио од Лондон, Jaded. Од издавањето на првиот EP ‘Big Round & Juicy’ во 2015-та година, песните на Jaded се имаат даунлодирано над 65 милиони пати. Во овој период се ремиксирани песни на The Vamps, Maggie Lindemann, Avicii, Rita Ora, а најпознатиот ремикс е оној на песната на поранешниот член на The Beatles, Paul McCartney, ‘Hope For The Future’.


© Radio Bravo - Kumanovo