• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Jax Jones Feat. Bebe Rexha – Harder (Премиера Хит)

Во денешниот Премиера Хит на Радио Браво слушаме нов дует. Станува збор за Jax Jones и Bebe Rexha и песната “Harder” за која што Jason Lipshutz од најпознатото музичко списание Billboard, во својата критика ја нарекол „вистински брз сончев зрак“ за да констатира дека со неа Bebe Rexha продолжува по вистинскиот пат, а тоа е dance-pop правецот.


© Radio Bravo - Kumanovo