• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Fall Out Boy – Hold Me Tight Or Don’t (Премиера Хит)

Mania е насловот на следниот, седми по ред студиски албум на американскиот rock band Fall Out Boy, кој ќе биде објавен на 18-ти јануари, следната година од страна на Island Records. Потсетувам дека нивниот претходен албум, American Beauty датира од 2015-та година. Денешниот Премиера Хит на Радио Браво, песната “Hold Me Tight Or Don’t” е веќе 4-от промо сингл, по песните “Young and Menace”, “Champion”, и “The Last of the Real Ones”, објавувани во периодот од април до септември годинава.


© Radio Bravo - Kumanovo