• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Ed Sheeran Feat. Andrea Bocelli – Perfect Symphony (Премиера Хит)

“Perfect” на Ed Sheeran  (по “Perfect Duet” со Beyoncé) доби уште една преработка, овој пат со прославениот италијански тенор, Andrea Bocelli. Инаку оваа прекрасно музичко парче, Sheeran, минатава седмица го најави на својот Instagram профил. “Perfect Symphony” е продуцирана од братот на Ed, Matt, и е музички празничен подарок за претстојните празници. Инаку, делови од песната, Ed Sheeran ги пее на италијански јазик. Впрочем, уживајте во денешниот Премиера Хит, на почетокот на секој непарен час на добро познатата фрекфенција на Радио Браво, 88,5 Mhz.


© Radio Bravo - Kumanovo