• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Luis Fonsi Feat. Demi Lovato – Échame la Culpa

Од 17-ти ноември, а од денес и на Радио Браво се врти уште хит на портириканскиот пејач Luis Fonsi. Порториканецот го знаме по соработката со Daddy Yankee во познатата “Despacito”, а дали “Échame la Culpa“, која пак е дует со американската супер ѕвезда Demi Lovato, ќе постигне барем приближно успех како и “Despacito”, ќе дознаеме многу скоро. “Échame la Culpa” ја потпишуваат Fonsi, Alejandro Rengifo, Andrés Torres и Mauricio Rengifo, од кои последните двајца се јавуваат и како продуценти.


© Radio Bravo - Kumanovo