• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Imagine Dragons – Zero (Премиера Хит)

Imagine Dragons објави интересно видео за нивната нова песна “Zero” која е направена за филмот на Disney, “Ralph Breaks the Internet”. Песната ќе ја има во последните сцени на филмот, кој ќе почне да се емитува во кината на 21 ноември оваа година. Новиот сингл можете да го слушнете подолу, а и на вашето радио на секој непарен час на 88,5 MHz.


© Radio Bravo - Kumanovo