• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Halsey – Bad At Love (Премиера Хит)

Bad at Love” е песна на американската кантавторка, Halsey. Песната е втор сингл од вториот албум на Halsey, кој што  го носи насловот Hopeless Fountain Kingdom и беше издаден на 2-ри јуни. Во САД, Bad At Love, само за еден месец е продадена во 76.645 копии, а од викендов е достапна за дигатално превземање и во Европа, што е и причината за нејзина презентација како Премира Хит и на Радуи Браво.

 

© Radio Bravo - Kumanovo