• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

The Voice 2017 – Freedom (Cover) (Премиера Хит)

Премиера Хит на Радио Браво за овој викенд е каверот на големиот хит на George Michael, “Freedom“, снимен од ѕвездите на филмот кој е во најава, Pitch Perfect 3, заедно со 12-те финалисти од 13-та сезона на музичкото шоу на NBC, The Voice. А да потсетам на имињата на „12-те величенствени“ на најгледаното музичко шоу во светот: Janice Freeman, Ashland Craft, Brooke Simpson, Noah Mac, Shi’Ann Jones, Davon Fleming, Red Marlow, Keisha Renee, Chloe Kohanski, Jon Mero, Adam Cunningham, и Addison Agen.


© Radio Bravo - Kumanovo