• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

U2 – Summer of Love (Премиера Хит)

Од 14-от студиски албум на ирците кои ни се познати под етикетата U2, “Songs of Experience”, избор на Радио Браво за Премиера Хит на првиот ден од последната седмица во 2017-та е година е песната под реден број 6 на албумот, “Summer of Love“.


© Radio Bravo - Kumanovo