• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Dido – Hurricanes (Премиера Хит)

“Still on My Mind” е насловот на петиот студиски албум на британската поп ѕвезда Dido, албум кој ќе биде издаден на 8-ми март следната година. Ова прво студиски албум на Dido од 2013-та година кога беше објавен “Girl Who Got Away”. Првиот сингл кој ќе се најде на истиот е песната “Hurricanes“, кој пак денеска како први во регионот ќе го слушнат и слушателите на Радио Браво, како денешен Премиера Хит.


© Radio Bravo - Kumanovo