• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Emeli Sandé – Extraordinary Being (Премиера Хит)

Real Life е насловот на најновиот, трет студиски албум на британската пејачка Emeli Sandé, чие издавање е закажано на 21-ви јуни. Sandé е авторка на сите песни од албумот, а продукцијата била во рацете на Troy Miller. “Sparrow” и “Extraordinary Being” се досега издадените синглови од Real Life, од кој што вториот го слушаме денес како Премиера Хит на Радио Браво.


© Radio Bravo - Kumanovo