• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Weslee – Boy Like You (Премиера Хит)

Алтернативната, инди поп група Weslee која својата дејност ја започна на почетокот на годинава, а во изминативе 365 дена издадоа три песни: Gassed, Bathwater и Boy Like You со која ја заокружија оваа, дебитантска година за нив. Токму “Boy Like You” е денешен Премиера Хит на Радио Браво. Ги слушаме Weslee на почетокот на секој непарен час, на 88,5 Mhz.


© Radio Bravo - Kumanovo