• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Clean Bandit Feat. Demi Lovato – Solo (Премиера Хит)

Solo” е песна на американската електро група Clean Bandit, на која што како гостинка се појавува и познатата пејачка Demi Lovato, која и учествуваше во пишувањето на текстот. Веќе од 18-ти мај, можете да ја даунладирате и тоа преку платформата на Atlantic Records, студиото која што ја и издаде “Solo”, денешниот Премиера Хит на Радио Браво.

© Radio Bravo - Kumanovo