• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

The Super Mario Players Feat. Kate Davis – Jump Up Super Star (Super Mario Odyssey Soundtrack)

Денешниот Премиера Хит на Радио Браво е превземен од најновото издание на видео играта за добро познатиот Super Mario. Најновата верзија е насловена “Super Mario Odyssey” и е наменета за конзолите Nintendo Switch или едноставно NS. Песната е испеана од Супер Марио играчи, потпомогнати од гласот на Kate Higgins, која пак е позната како Kate Davis, американска актерка која го позајмува гласот на Pauline. Композитор е Naoto Kubo, а оригиналните стихови се напишани од Nobuyoshi Suzuki. “Jump Up Super Star“, интересна тема, вреди да се слушне – почеток на секој непарен час на 88,5 Mhz.


© Radio Bravo - Kumanovo