• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

ABBA – Happy New Year (DJ Jedy Deep Remix 2017) – Премиера Хит

И за последните 48 часа од 2017-та година, Радио Браво за Премиера Хит го избра најновиот ремикс на најслушната „новогодишна“ песна во историјата на поп музиката. Ја слушаме групата која ги одбележи 70-те години, популарниот шведски квартет, ABBA, во “Happy New Year“, овој пат во продукција на DJ Jedy во својот Deep Remix 2017-та.


© Radio Bravo - Kumanovo