• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Mabel Feat. Not3s – Fine Line (Премиера Хит)

Fine Line” е песна на кантавторот Mabel и раперот Not3s. Инаку, оваа е нивна втора соработка, по “My Lover”. Песната беше објавена на 18-ти јануари, а видео-спотот што можете да го поглрднете подолу, беше реализиран на 25-ти јануари.


© Radio Bravo - Kumanovo