• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Amelia Monet Ft. EО – Baddest (Премиера Хит)

Викендов како Премиера Хит на 88,5 Mhz, на почетокот на секој непарен час, го слушаме првиот сингл на британската 17-годишна Amelia Monet, “Baddest” во соработка со Edwin Onokhua односно . Песната на младиот пар која неодамна беше објавена на нивниот YouTube канал веќе има повеќе од 2 милиони прегледи што ни надвестува дека ќе биде летен хит.


© Radio Bravo - Kumanovo