• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Florence And The Machine – Moderation (Браво Хит)

Нов албум, светска турнеја, нов сингл актуелен на музичките листи, истиот Премиера Хит на Радио Браво и од денес Браво Хит No.1 песна. Florence And The Machine во моментов се во полна пареа. Уживајте следните седум дена на почетокот на секој парен час, на 88,5 Mhz со Florence And The Machine и “Moderation“.


© Radio Bravo - Kumanovo