• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Тоше Проески – Secret Place (Браво Хит)

Откако изминатиов викенд на концерт беше промовиран албумот „Secret Place“ со необјавени песни на Тоше Проевски, во вторникот истоимената песна беше претставена и на Радио Браво како Премиера Хит, а од денес, истата е и Браво Хит No.1 на Радио Браво за следнава седмица. Уживајте на почетокот на секој парен час на 88,5 Mhz со ангелскиот глас во „Secret Place“.


© Radio Bravo - Kumanovo