• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Martija Stanojkovic – I Dont Know Your Name (Браво Хит)

Откако младата Марија Станоковиќ ја промовира својата песна “I Dont Know Your Name”во Радио Браво, веќе од денеска, па во следните седум дена истата, во следните седум дена,  ќе можете да ја слушате на 88,5 Mhz на почетокот на секој парен час како Браво Хит No.1 песна на Радио Браво. Комплетен автор и продуцент на “I don’t Know Your Name” е Александар Масевски. Иако Мартија е многу млада, таа сака да пее сериозни песни кои лежат на бојата на нејзиниот вокал, песни кои најмногу ги чувствува и каде што најмногу може да ги покаже своите вонсериски гласовни способности. Во продолжение уживајте во гласот на  Мартија Станојковиќ и нејзината песна  “I don’t Know Your Name”…

© Radio Bravo - Kumanovo