• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Нокаут – Кога ме сакаш ти (Браво Хит)

Како загревање за претстојниот славенички концерт на групата „Нокаут“ кој ќе се одржи на 23 ноември во СРЦ „Кале“, слушателите на Радио Браво (по нивен избор по „премиерата“ во вторникот), во следните седум дена, на почетокот на секој парен час, ќе уживаат во темата насловена „Кога ме сакаш ти“, чиј автор на музиката е Дарко Димитров, а стиховите се на Огнен Неделковски, со кого бендот соработува за првпат, додека аранжманот им е заеднички на Дарко и фронтменот на „Нокаут“, Никола Перевски – Пере.


© Radio Bravo - Kumanovo