• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Meghan Trainor – Let You Be Right (Премиера Хит)

Kампањата за промоција на третиот студиски албум на Meghan Trainor е во полн ек. По излегувањто на првиот сингл, “No Excuses“, Meghan изминатава седмица објави уште две песни кои ќе бидат дел од албумот: “Can’t Dance” и “Let You Be Right“, од кои вторава е предлог на Радио Браво за денешен Премиера Хит.


© Radio Bravo - Kumanovo