• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Diplo French Montana & Lil Pump Feat. Zhavia – Welcome To The Party (Deadpool 2 Soundtrack) Премиера Хит

Денес како Премиера Хит на 88,5 Mhz, слушаме уште една песна напишана за филм и тоа за второто продолжение на Deadpool 2. “Welcome to the Party” е соработка помеѓу: американскиот музички продуцент Diplo, продуцентот со потекло од Мароко, а живее во САД, French Montana и американскиот рапер Lil Pump, а на песната го слушаме и вокалот на пејачката Zhavia Ward. “Welcome to the Party” е втор издаден сингл од soundtrack-от за филмот Deadpool 2. за потсетување, првиот беше песната “Ashes” во изведба на Celine Dion, исто така Премиера Хит на Радио Браво, но на 10-ти мај, годинава.© Radio Bravo - Kumanovo