• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

The Drums – If All We Share (Means Nothing) (Премиера Хит)

Од актуелниот Албум на неделата, кој ќе го преслушате и денеска, во истоименета емисија во 16 часот, Радио Браво, за денешен Премиера Хит ја избра баладата If All We Share (Means Nothing), дефинитивно, една од подобрите песни на 4-от по ред студиски албум на групата, The Drums, насловен Abysmal Thoughts.

Слични теми:
The Drums – Abysmal Thoughts (Албум на неделата)

© Radio Bravo - Kumanovo