• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Backstreet Boys – No Place (Премиера Хит)

Се приближува денот кога на пазарот ќе се појави долго очекуваниот 9-ти студиски албум (прв од 2013-та година и In a World Like This) кој ќе го носи името DNA. Од албумот, веќе ги чувме “Don’t Go Breaking My Heart” (Премиера Хит на 23-ти мај од минатата година) и “Chances”. На 16 дена пред излегување на албумот, Радио Браво ви го претставува и третиот промо сингл, песната “No Place“. За фановите на овој boy band од 90-те години, информација дека светската концертна турнеја ќе започне од Португалија, на 11-ти мај во Лисабон.


© Radio Bravo - Kumanovo