• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Kasabian – You’re In Love With A Psycho (Премиера Хит)

“You’re In Love With A Psycho” е песна од 6-тиот по ред студиски албум на англиската инди рок група Kasabian, кој го носи насловот “For Crying Out Loud”. Албумот е издаден официјално на 5-ти мај 2017-та година преку издавачката куќа Columbia Records, а на 88,5 Mhz можете да го преслушате во емисијата “Album On The Week“.

© Radio Bravo - Kumanovo