• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Ava Max – So Am I (Премиера Хит)

Откако со мега хитот  “Sweet But Psycho“, американката  родена во семејство на косовски емигранти, Amanda Ava Koci или само Ava Max го покори светот, а беше и Браво Хит на Радио Браво, на 7-ми март објави нова песна. За “So Am I“,  Ava Max само кратко изјави дека дека песната е за сето она  што ги прави луѓето уникатни и различни едни од други, додека пак најпознатиот музички магазин, Billboard ја нарече “pop-heavy химна”.


© Radio Bravo - Kumanovo