• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Filip Stevanovski Band – Feliz Navidad (Премиера Хит)

Како честитка за оние слушатели на Радио Браво кои Новата Година ја слават по Јулијанскиот календар, Премиера Хит на Радио Браво е наменски токму за овој викенд. За песната “Feliz Navidad”, слушнете повеќе од разговорот со основачот на Filip Stevanovski Band, Филип Стевановски, на следниот линк.


© Radio Bravo - Kumanovo