• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Christina Aguilera Feat. Demi Lovato – Fall In Line (Премиера Хит)

Fall in Line” е песна на американката Christina Aguilera, инаку дел (втор сингл, првиот беше Accelerate, Премиера Хит на Радио Браво на 7-ми мај) од нејзиниот 8-ми студиски албум Liberation. На песната, како гостин-вокал се јавува нејзината сонародничка, Demi Lovato. Интересно е дека Christina Aguilera го напиша текстот, за музиката беа задолжени: Jonny Simpson, Mark Williams, Audra Mae, Raul Cubina, додека за продукцијата се погрижи Jon Bellion.


© Radio Bravo - Kumanovo