• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Најнови

Bravo Hit 14.04.19 Drivin N Cryin - Step By Step

Drivin’ N Cryin’ – Step By Step (Браво Хит)

Оваа седмица, на почетокот на секој парен час, на 88,5 Mhz ќе слушаме малку rock кој ќе ве врати ...

Na denesen den 3 MKD

На Денешен Ден

14 април

Premiera Hit Vikend 13 14.04.19 Aventura - Inmortal

Aventura – Inmortal (Премиера Хит)

Вокалистот и фронтменот на групата на Aventura, пејачот од Доминиканската Република, кој се разби...

Na denesen den MKD

На Денешен Ден

13 април

© Radio Bravo - Kumanovo