• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Најнови

Album Of The Week Western Stars Bruce Springsteen

Bruce Springsteen – Western Stars (Албум на неделата)

Дискографијата на Bruce Springsteen содржи една линија или низа на дискретни, посебни албуми кои ...

Premiera Hit Sreda 19.06.19 Taylor Swift - You Need To Calm Down

Taylor Swift – You Need To Calm Down (Премиера Хит)

По синглот “ME!” на кој што како вокал гостуваше Brendon Urie од Panic! at the Disco, а го слушав...

Na denesen den 3 MKD

На Денешен Ден

19 јуни

Premiera Hit Vtornik 18.06.19 Bruce Springsteen - Sundown

Bruce Springsteen – Sundown (Премиера Хит)

Изминатиов викенд излезе уште едно музичко остварување на уште една „жива легенда“ на современата...

© Radio Bravo - Kumanovo