• Radio Bravo

 • Bravo Smooth Jazz

 • Filip Stevanovski

  Концерт и снимање албум во живо на Филип Стевановски Бенд

  Интервју со професор Филип Стевановски, фронтмен на jazz составот Филип Стевановски Бенд, во Радио Браво пред нивниот Пролетен jazz концерт и истовремено снимање на снимањето на новиот албум кој треба да изелезе во јуни 2019-та година.Место и време на настанот e Занаетчиски дом во Куманово, со по...

 • Saso Popovski Jazz Factory Festival

  Сашо Поповски, директор на Jazz Factory Festival

  Преку телефонскиот разговор со директорот на Фестивалот, Сашо Поповски, Радио Браво ви го претставува и најавува второто издание на Jazz Factory Festival кој ќе се одржи на 18,19 и 20 април во Народниот театар во Битола. Сашо Поповски, директор на Jazz Factory Festival: „Како главна ѕвезда на фес...

 • Nenad Kraljevski

  Ненад Краљевски, тренер на ЖРК Куманово

  Ненад Краљевски е новиот тренер на Женскиот ракометен клуб Куманово кој во моментов е најуспешен клуб од Куманово во екипните спортови. Со оглед дека тој е ново име во македонскиот ракомет, Радио Браво преку интервју со Ненад Краљевски, ќе го претстави тренерот под чие водство се очекува екипата ...

© Radio Bravo - Kumanovo