• Radio Bravo

 • Bravo Smooth Jazz

 • Meghan Trainor 2

  Meghan Trainor – Whoops (Премиера Хит)

  “Whoops” е песна на американската пејачка и автор Meghan Trainor. Нумерата е дел од нејзиниот 6-ти студиски албум Timeless што излезе на пазарот на 7 јуни 2024 година преку издавачката куќа Epic Records.

 • Eminem

  Eminem – Houdini (Браво Хит)

  “Houdini” е водечкиот сингл на Eminem од неговиот 12-ти по ред студиски албум The Death of Slim Shady (Coup de Grâce). Нумерата е насловена според Harry Houdini, светски познатиот магионичар кој загинал за време на изведување на свој трик во 1929 година.

 • Rita Ora

  Rita Ora – Ask & You Shall Receive (Премиера Хит)

  “Ask & You Shall Receive” е новиот официјален сингл на Rita Ora. Песната е напишана од пејачката во соработка со нејзината колешка Raye, а е придружена и со видео спот режиран од Dano Cerny. Инспирацијата за видео спотот е од старата реклама од 1985 година за Levis 501 во која уче...

© Radio Bravo - Kumanovo