• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Rag’n’Bone Man – Human (Браво Хит за 2016-та година)

Како и секоја година, така и 2017-та, ќе ја започнеме со најуспешниот хит кој се емитуваше на Радио Браво во текот на претходната година. Овој пат уште една седмица, на почетокот на секој парен час, ќе го слушаме британскиот пејач и текстописец Rory Graham, со уметничкото име Rag’n’Bone Man со песната “Human“, овој пат како Браво Хит на 2016-та година.

Rag’n’Bone Man – Human (Браво Хит од 27 ноември до 3-ти декември)

Rag’n’Bone Man – Human (Премиера Хит за 22-ри ноември)

© Radio Bravo - Kumanovo