• Bravo FM

  • Bravo Relaxing

  • kulturen-informator

    Новогодишен базар во ООУ „Кочо Рацин“

    Еден од настаните кои се дел од денешниот Браво културен информатор е и Новогодишниот базар кој ќе се одржи во холот на ООУ „Кочо Рацин“. За Базарот информира Ивана Ѓорѓиевска, представник за промоција и комуникација во училиштето. Браво културен информатор, емитуван на 23-ти декември во 12:40; 1...

© Radio Bravo - Kumanovo