• Radio Bravo

 • Bravo Smooth Jazz

 • Album Of The Week The 1975 - A Brief Inquiry Into Online Relationships

  The 1975 – A Brief Inquiry Into Online Relationships (Албум на неделата)

  Добредојдовте во Албум на неделата, добредојдовте во уште едно ново преслушување на албум кој предизвикува внимание кај нас и светската музичка јавност. Денес, пред нас е студиското дело на една перспективна британска група и можеби еден од најважните бендови на денешницата, The 1975. Рок група к...

 • Album Of The Week Western Stars Bruce Springsteen

  Bruce Springsteen – Western Stars (Албум на неделата)

  Дискографијата на Bruce Springsteen содржи една линија или низа на дискретни, посебни албуми кои тој ги снимил без својот примарен пратечки бенд. На нив наместо бомбастичните песни на E Street Band се наоѓаат потивки, понежни приказни за карактерите кои го гонат оној недофатлив американски сон ил...

 • Album Of The Week Christine And The Queens - Chris

  Christine And The Queens – Chris (Албум на неделата)

  Добредојдовте во денешниот Album Of The Week. Ја завршуваме 2018-тата и ја започнуваме 2019-тата година со еден албум на една француска музичарка, на која оваа и е вториот по ред албум во кариерата, но албум кој дефинитивно ке биде забележан. Француската пеачка со вистинско име Héloïse Letissier ...

© Radio Bravo - Kumanovo